Varenummer: 223653

Hatting Gammeldags Fastelavnsboller

112 g /stk

Hatting Gammeldags Fastelavnsboller er blød gærdej, der omslutter en skøn creme og remonce. Vi har gjort det nemt for dig at bage de lækreste luftige og bløde fastelavnsboller. Hvid glasur er med i posen, lige til at komme på toppen.

  • Nemt og hurtigt - bages færdig hjemme
  • 12 min ved 180grader
  • Fra eget bageri i Danmark
  • Sæsonvare - kan købes til fastelavn

Ingredienser

Ingredienser: HVEDEMEL, vand, vegetabilske olier (palme, raps, kokos, solsikke), ÆG, sukker, gær, sirup, modificeret stivelse, MÆLKEPROTEIN, salt, emulgator (vegetabilsk, E471), MÆLKEFEDT, vallepulver (MÆLK), SKUMMETMÆLKSPULVER, MANDLER, kartoffel- og ærteprotein, stabilisatorer (E339(ii),E404,E450(iii),E451(i)), glukosesirup, HVEDEMALTMEL, surhedsregulerende middel (E330), druesukker, MANDELAROMA, maltodextrin, naturlig aromastof og naturlig aroma, majsstivelse, vitamin A, farvestof (E160(iii)), melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanase) Glasur: sukker, vand, tørret glucosesirup Kan indeholde spor af sesamfrø, pekan- og hasselnødder.

Allergener

Indeholder
  • Mandel
  • Æg
  • Laktose
  • Mælk
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Hasselnød
  • Pecannød
  • Sesamfrø

Håndtering & opbevaring

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optø fastelavnsbollerne og glasuren ved stuetemperatur i 30 min. Forvarm ovnen til 180°C varmluft. Bag de optøede fastelavnsboller i 12 min. på en bageplade med bagepapir. Afkøl fastelavnsbollerne i ca. 15 min inden du pynter dem med glasur.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 365
Stregkode 05701014077204

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 322 kcal
Energi, kJ 1353 kJ
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 5.9 g
Kulhydrater 44 g
- heraf sukkerarter 16 g
Kostfibre 1.9 g
Protein 6.4 g
Salt 0.72 g
DK-SBS-1080x1080-Fastelavnsbolle
Ideel til
Søde sager