Varenummer: 223653
Hatting Gammeldags Fastelavnsboller
112 g /stk
Hatting Gammeldags Fastelavnsboller er blød gærdej, der omslutter en skøn creme og remonce. Vi har gjort det nemt for dig at bage de lækreste luftige og bløde fastelavnsboller. Hvid glasur er med i posen, lige til at komme på toppen.
- Nemt og hurtigt - bages færdig hjemme
- 12 min ved 180grader
- Fra eget bageri i Danmark
- Sæsonvare - kan købes til fastelavn
Ingredienser
Ingredienser: HVEDEMEL, vand, vegetabilske olier (palme, raps, kokos, solsikke), ÆG, sukker, gær, sirup, modificeret stivelse, MÆLKEPROTEIN, salt, emulgator (vegetabilsk, E471), MÆLKEFEDT, vallepulver (MÆLK), SKUMMETMÆLKSPULVER, MANDLER, kartoffel- og ærteprotein, stabilisatorer (E339(ii),E404,E450(iii),E451(i)), glukosesirup, HVEDEMALTMEL, surhedsregulerende middel (E330), druesukker, MANDELAROMA, maltodextrin, naturlig aromastof og naturlig aroma, majsstivelse, vitamin A, farvestof (E160(iii)), melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanase) Glasur: sukker, vand, tørret glucosesirup Kan indeholde spor af sesamfrø, pekan- og hasselnødder.Allergener
Indeholder
- Mandel
- Æg
- Laktose
- Mælk
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Hasselnød
- Pecannød
- Sesamfrø
Håndtering & opbevaring
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optø fastelavnsbollerne og glasuren ved stuetemperatur i 30 min. Forvarm ovnen til 180°C varmluft. Bag de optøede fastelavnsboller i 12 min. på en bageplade med bagepapir. Afkøl fastelavnsbollerne i ca. 15 min inden du pynter dem med glasur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
Stregkode | 05701014077204 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 322 kcal |
Energi, kJ | 1353 kJ |
Fedt | 13 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5.9 g |
Kulhydrater | 44 g |
- heraf sukkerarter | 16 g |
Kostfibre | 1.9 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 0.72 g |
Ideel til
Søde sager